Cocky van Zanten - KCRMW - Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cocky van Zanten

Exposanten 2018

mixed media, gemengde technieken

Van jongs af teken en schilder ik. Heb ook les gehad van Bredase kunstenaar Pierre van Lit, fijn-schilderen van Tim Wilmsen uit Beerse (B) en etsen leerde ik bij Atelier 28 in Tholen.
Ik werk in diverse disciplines zoals potlood, olieverf, en diverse etstechnieken.
Ik exposeer met mixed media, dat wil zeggen met diverse materialen door elkaar als potlood, vetkrijt, waterverf, OI-Inkt, papier. Zoals NU te zien is tijdens deze KCRMW kunstroute en op de overzichtstentoonstelling.  Noem dit "Vrije Expressie"...

In het verleden nog les gehad van de Vlissingse Frans Naerebout. Verder was ik lid van de inmiddels opgeheven Zeeuws-Vlaamse Kunstkring Sincfala met exposities in Sluis, Eeklo, Maldegem, Groede, Aardenburg. Waterlandkerkje, IJzendijke.
Ook heb ik deelgenomen aan diverse kunstroutes en exposities in Brabant en Zeeland, zoals in Etten-Leur, Bredase Begijnhof, Tholen, Wemeldinge, Wolphaartsdijk, Oostkapelle, Vlissingen, Middelburg, Grijpskerke, Serooskerke.
Dit jaar ook nog in Moerdijk, en op Goeree-Overflakkee.

Er ligt ook nog een fotoboek van mij met een overzicht van mijn werk en alle exposities en kunstroutes waar ik aan deelnam.

Tevens zijn er ook nog kleine etsen van mij te bewonderen.


Wethouder van Haperenstraat 31
4813 AL Breda
06 29287719
cokvzan@gmail.com
Facebook: corneliavanzanten

Locatie KCRMW nr. 9 : Dorpskerk, Van Cittersstraat 69, St. Laurens

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu