Concerten 2017 - KCRMW - Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concerten 2017

Podiumkunst

In de dorpskerken zullen regelmatig concertjes van ongeveer 15 minuten worden gegeven.
Het programma per locatie is hier te vinden; dit programma kunt ook afdrukken.

Zang met piano of orgel en fluit
Hanneke de Vroe (sopraan) en Nel van den Broeke (mezzo-sopraan) zingen bekende en minder bekende klassieke liederen met piano of orgelbegeleiding van Willie den Hollander. Het orgelspel met zang is te beluisteren in de kerk in Gapinge. Piano en zang klinkt in de kerken van Sint Laurens en Serooskerke.
Recent is bekend geworden dat fluitiste Maaike van der Heijdt tevens zal meewerken aan deze optredens. Meer weten over Maaike? Ga dan naar haar website www.fluitvanatotz.nl

Piano
Renata Sadova speelt klassieke stukken op de piano in Boerderijgalerie 'De Osseberg' en in de kerken van Sint Laurens en Serooskerke.

Gitaar

Ruben de Keijzer speelt gitaar in de kerken van Gapinge en Grijpskerke.

Cello en piano
Lou Blok zal in de kerk te Sint Laurens, waar hij exposeert met zijn objecten van hout, af en toe samen met zijn vrouw Loes musiceren op cello met piano. Geen vaste tijden.

Koperkwartet
Vader en moeder Jongepier met zonen Christian en Tijmen uit Serooskerke musiceren in de kerken van Gapinge en Serooskerke.
Christian heeft al enkele prestigieuze prijzen gewonnen zoals bijvoorbeeld op het Prinses Christina Concours 2017. In augustus treedt hij op tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam

Orgel
Johan Davidse bespeelt het orgel in de kerk van Grijpskerke.


Hanneke de Vroe, Willie den Hollander en Nel van den Broeke

Renata van der Bruggen Sedova

Koperkwartet familie Jongepier

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu