Leo van 't Veer - KCRMW - Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Leo van 't Veer

Exposanten 2018 > Exposanten 2017

Ik ben 7 jaar geleden begonnen met schilderen. Een opleiding heb ik niet gehad, maar af en toe volg ik een workshop of enkele themalessen.
Ik schilder zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals vakantie indrukken, persoonlijke gebeurtenissen enz. Daarbij laat ik mijn fantasie de vrije loop. Mijn stijl is de losse toets. Ik teken of schets mijn onderwerp niet, maar ga direct aan de slag met kwast en verf. Schilderen is voor mij emotie en regelmatig ontstaat dan tijdens het schilderen een gedicht.

Een overzicht is in de vorm van een boekje beschikbaar. Deze zomer geef ik diverse workshops op het strand in Oostkapelle. Meer over mijn werk en mijn activiteiten vind u op www.atelierleo.nl


Tijdens de Kunst en Cultuurroute exposeert Atelier Leo een oude meester uit privé bezit. Het betreft een rivierlandschap van J. van der Linde in houten lijst en vermoedelijk rond 1850/1875 geschilderd. De huidige eigenaar wil het schilderij verkopen. Tijdens de expositie kunt u er een bod op doen. Als uw bod realistisch is en u bent de hoogste bieder dan bent u de nieuwe eigenaar van dit bijzondere schilderij. U vind Atelier Leo op die dagen van 10.30 uur tot 17.00 uur in de Michaëlskerk in Grijpskerke.

Jacob Catsstraat 6
4364 AM Grijpskerke
www.atelierleo.nl
lvtveer@zeelandnet.nl
06 51569220

Locatie KCRMW nr. 13: Michaëlskerk, Kerkring 26, Grijpskerke

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu