Thea van Soelen - KCRMW - Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Thea van Soelen

Exposanten 2021
Schilderen / Zeeuwse pentekeningen.

Locatie 13. Wilgenhoekweg 44, Sint Laurens.

Na enkele jaren cursus in alle basistechnieken ben ik mijn eigen weg gegaan op het platte vlak. Dit was begin jaren negentig en al snel was mijn eerste expositie geregeld met de eerste aquarellen. Naast veelal realistisch werk ging ik steeds meer abstract werken. De spanning van het ontstaan van een doek is verslavend. Stemming en gevoel spelen mee. Vormen, kleuren en indrukken uit de natuur zorgen voor de nodige inspiratie. De laatste twee jaar heb ik het pentekenen weer opgepakt. Vooral dieren hebben mijn voorkeur, maar ook gebouwen en landschappen vind ik interessant en leuk om vast te leggen.
 
Het materiaal waar ik het liefste mee werk is acryl- en olieverf met soms een toevoeging van zand, zaagsel of zelfs schelpjes. Om een indruk te geven van wat ik doe en deed, staan er ook werken op de site die reeds verkocht zijn. Zoals u zult zien, is mijn werk heel divers. Maar altijd zullen de vrolijke kleuren en soms wat mystiek naar voren komen die u hopelijk aanspreken.
 
In mijn atelier naast mijn huis kan ik lekker werken zonder gestoord te worden. Na een berichtje of telefoontje bent u welkom om een bezoek te brengen en wat werk in 'levende lijve' te zien.
 
Veel plezier bij het bekijken van mijn werk!ZEEUW VAN DE DAG.

Op vrijdag 23 juli is Thea van Soelen door Omroep Zeeland tot Zeeuw van de dag benoemd.

 
Thea van Soelen
 
Willem Klooslaan 30
 
4383AT Vlissingen

 
 

Facebook: Thea van Soelen
Instagram: theart.nl
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu